Piknik integracyjny "Dla Frnaka"

9 lipca odbył się pod patronatem Warsztatów Terapii Zajęciowej w Słupi pod Kępnem Piknik Integracyjny „Dla Franka”. Potrzebne było zorganizowanie takiego przedsięwzięcia w celu zdobycia środków na leczenie i rehabilitację naszego kolegi, który choruje na stwardnienie rozsiane. Największą atrakcją całego wydarzenia była loteria fantowa. Cieszyła się dużym powodzeniem, ponieważ każdy los wygrywał atrakcyjne nagrody. Temu przedsięwzięciu towarzyszyło wiele atrakcji takich jak: występ zespołu After Party, inne występy artystyczne, konkurencje sportowe. Było także sporo atrakcji dla dzieci jak  dmuchany zamek, malowanie twarzy, wata cukrowa, popcorn, lody, przejażdżka bryczką, pokaz harleyów Przez cały czas trwania imprezy dostępny był syto zastawiony bufet w którym można było zakupić domowe ciasta, kawę i herbatę, grochówkę, kiełbasę z grilla, chleb ze smalcem itd. Dzięki ofiarności wielu osób zebrany został  dochód w kwocie 9 115,98, który  pomoże Frankowi w dalszym leczeniu i rehabilitacji