Rozstrzygnięcie konkursu na hasło zbiórki wielkanocnej

Rozstrzygnięcie konkursu na hasło wielkanocnej zbiórki żywności

Dnia 15 lutego 2015r., zakończył się konkurs na hasło wielkanocnej zbiórki żywności organizowanego przez Caritas Diecezji Kaliskiej. Udział w konkursie wzięły 4 Szkolne Koła Caritas. Do wyboru mieliśmy ciekawe propozycje hasła. Musieliśmy jednak wybrać jedną propozycję, w uzgodnieniu z pracownikami agencji reklamowej, która będzie wykonywała plakat, który jest jednocześnie formą nagrody, zostalo wybrane hasło:

ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI DA CI WIELE RADOŚCI”

Jest to propozycja wolontariuszy Szkolnego Koła Caritas działającego w Gimnazjum im. Agatona i Stefana Gillerów w Opatówku, ul. Szkolna 7, 62-860 Opatówek. Opiekunem SKC jest Pani Elżbieta Kołomecka.

Udział w konkursie wzięły również nastepujące Szkoły:

Zespół Szkół im.Jana Pawła II w Odolanowie

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Królowej Jadwigi w Jarocinie

Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Skalmierzycach

Zespół Szkół Publicznych im. S.F. Klonowicza w Sulmierzycach

Odbiór nagród rzeczowych dla Szkolnych Kół Caritas, które wzięły udział w konkursie możliwy będzie w Centrali Caritas Diecezji Kaliskiej, ul. Prosta 1a w Kaliszu po feriach zimowych. W tej sprawie będziemy kontaktowali się telefonicznie z Opiekunami SKC.

Dziękujemy za udział w konkursie, za wszystkie nadesłane hasła konkursowe, które jeśli będzie taka możliwość zostaną wykorzystane w innych akcjach.